duminică, 6 aprilie 2014

UTOK 400D - smartphone-ul devine din ce în ce mai accesibil

             
           Cel mai nou producător de smartphone și tablete de pe piața românească, UTOK, propune o serie de modele cu dotări interesante la prețuri rezonabile.
       Am avut astfel ocazia să testez modelul UTOK 400D, un smartphone dual-sim ce oferă caracteristici decente și o funcționare foarte bună, totul raportat la un preț mai mult decât acceptabil - adică 399 de lei.
         Modelul 400D este înzestrat cu un procesor dual-core la 1,3 GHz și o memorie RAM de 512 MB, ceea ce îi conferă suficientă putere pentru rularea aplicațiilor uzuale.
              Ecranul de 4 inch, cu o rezoluție de 800 x 480 pixeli, oferă imagini de calitate și o experiență plăcută de utilizare a touch-screen-ului.
              Un plus față de competitorii direcți (Allview A5 Duo, de exemplu) este constituit de camera foto cu rezoluție de 5 MP, care surprinde instantanee reușite, evident mai ales în condiții de luminozitate sporită.
              Sistemul de operare prezent este Android 4.2.2 JellyBean, care asigură o funcționare optimă a celor mai noi aplicații.
              Navigarea pe internet se realizează cursiv, conectarea prin Wi-Fi sau 3G (testată atât pe Orange cât și pe Digi) fiind ireproșabilă.
              Sunetul este clar și puternic atât în convorbiri, cât și în aplicații.
              Prin intermediul unei aplicații preinstalate, utilizatorii pot beneficia gratuit de 100 de cărți în format electronic.
             Achiziția direct de la producător este însoțită de o cartelă Orange PrePay cadou.
              Un minus care s-a rezolvat după vreo două luni de la lansarea modelului a fost lipsa unor folii de protecție dedicate, însă acum acestea sunt disponibile pe site-ul producătorului și în alte magazine de retail.
              Ca o concluzie, UTOK 400D este un smartphone care oferă un raport excelent între preț și dotări, fiind o alegere excelentă pentru cei care își doresc un telefon performant la un preț accesibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu