sâmbătă, 5 aprilie 2014

Nokia X - fuziunea dintre Android și Windows Phone

             Nokia X Dual Sim reprezintă o nouă tentativă a producătorului finlandez de a se relansa pe piața de smartphone, oferind o serie de dotări decente la un preț mai mult decât accesibil.
Astfel, la un preț de aproximativ 100 de euro, comparabil cu variante low-end ale unor branduri locale mult mai puțin cunoscute decât Nokia (vezi modelele Allview A5 Duo sau UTOK 400D), primești un smartphone cu un procesor Snapdragon S4 dual-core de 1 GHz, memorie RAM de 512 MB și un ecran de calitate, cu diagonala de 4".
            Ceea ce îl diferențiază de alți competitori este interfața Fastlane, care ne aduce aminte de Windows Phone, implementată pe Android JellyBean.
             Deși camera foto are doar 3MP, fotografiile realizate în lumină naturală sunt decente, în schimb lipsa blitz-ului se simte în condiții de luminozitate scăzută.
             Un atu destul de important al noului smartphone Nokia este și prezența unei aplicaţii de navigaţie exclusive,  beneficiind de hărţi offline gratuite cu HERE Maps.
                 Nokia X vine într-o varietate de culori ale carcasei ( negru, alb, roșu, verde), ceea ce îl face destul de atractiv pentru o gamă largă de cumpărători.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu