joi, 10 aprilie 2014

Allview Viva H10 - tableta de 10.1'' cu 3G

            Aparițiile de noi tablete sau smartphone continuă cu o frecvență crescută în această primăvară, aproape în fiecare zi fiind pus pe piață un nou model.
             Astăzi a fost lansată noua tabletă Allview Viva H10, care continuă seria tabletelor cu 3G și funcție de apelare inclusă, precum Viva H8 sau Viva D8, diferența principală constituind-o însă ecranul IPS HD de 10.1 inch.
Display-ul generos se constituie și într-un element atractiv de design, sporit de construcția din aluminiu a carcasei din spate, care îi conferă un plus de eleganță și soliditate în același timp.
              În rest, specificațiile sunt asemănătoare cu cele ale modelului de top Viva H8, de remarcat fiind procesorul Cortex A7 Quad Core la o frecvență de 1,2 Ghz, memoria RAM de 1 GB și chipset-ul grafic Power VR SGX 544, toate acestea conlucrând pentru o rulare fluentă și rapidă a aplicațiilor existente, chiar și în condiții de multitasking, pe un sistem de operare Android 4.2.2 JellyBean.
             Punctul forte al noii tablete este conectivitatea, consemnând aici pe lângă clasicul Wi-Fi rapida conexiune 3G+, ce asigură o viteză de download de până la 42 Mbps, precum și modulul bluetooth încorporat. De asemenea, Viva H10 dispune și de funcția de GPS, o dotare devenită aproape standard la tabletele din ziua de azi. Tot ca și un element suplimentar de conectivitate trebuie amintită posibilitatea de a urmări pe ecranul unui televizor cu port HDMI conținutul audio și video de pe tabletă, cu ajutorul unui adaptor Smart2View.
                Un plus este oferit și de camera foto de 5 MP, înzestrată cu funcții precum HDR, foto panoramic și geotagging.
                  Allview Viva H10 va fi comercializată pentru început la prețul de 999 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu