sâmbătă, 12 aprilie 2014

HTC One M8 - lansat în România

             Lansat în magazinele din România în aceeași zi cu marele său rival Samsung Galaxy S5, HTC One M8 impresionează printr-un design de invidiat și funcții care îl transformă într-unul din cele mai dorite smartphone-uri ale anului 2014.
               HTC One M8 se impune atât prin aspectul elegant, cât și prin calitatea materialelor utilizate, caracterul metalic conferindu-i rafinament și soliditate în același timp.
            Display-ul de 5 inch full HD, cu rezoluție de1920 x 1080 pixeli, oferă culori vii și clare, pentru o experiență multimedia capabilă să satisfacă cei mai pretențioși consumatori.
           Caracteristicile hardware nu puteau fi mai prejos decât aspectul exterior, așa încât noul smartphone HTC se bazează pe un procesor Snapdragon 801 Quad-Core de 2300 MHz și o memorie RAM de 2 GB. Memoria internă de 16 GB poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 64 GB.
             Dimensiunea high-end multimedia este asigurată de prezența în partea frontală a difuzoarelor stereo, tehnologia HTC BoomSound oferind putere și claritate sunetului.
            Un aspect interesant este oferit și de camera foto principală dublă, cu funcții interesante precum realizarea unor fotografii panoramice la 360 de grade sau îmbunătățirea focalizării obiectelor neclare înainte sau după ce realizarea  unei fotografii.
              Ca și concurentul direct pe piață,  Samsung Galaxy S5, HTC One M8 rulează Android KitKat 4.4.
              Efortul hardware și software este susținut de un acumulator Li-Polymer de 2600 mAh.
              Prețul de lansare în România este al modelului HTC One M8 este de 3049 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu