miercuri, 2 aprilie 2014

Allview P7 Xtreme - inovație și performanță într-un nou smartphone românesc

   
Cel mai nou smartphone Allview a fost lansat astăzi, P7 Xtreme fiind primul gadget al producătorului brașovean dotat cu un procesor Octa Core.
        Este vorba de un smartphone dual-sim (ambele cartele fiind de tip micro-SIM), ce rulează Android 4.2 JellyBean.
      Performanța hardware este susținută, alături de procesorul amintit ce rulează la 1,7 GHz, de o memorie RAM de 1 GB și un procesor grafic Mali-450.
        Designul este elegant și atrăgător, cu o grosime de doar 8,45 mm. Un plus de atractivitate este conferit de ecranul HD Sharp IGZO IPS de 4,7 inch, iar cei pretențioși se vor bucura să afle că acesta este protejat de sticla Dragon Trail X, pentru o mai mare rezistență la zgârieturi.
         Elementul inovator al noului smartphone este reprezentat de camera foto rotativă de 13 MP (OV13850), care se poate transforma, în funcție de necesitate, în cameră principală sau frontală, printr-o rotire de până la 210 grade. 
         Conectivitatea  dispozitivului este completă, amintind aici prezența GPS, Bluetooth, conexiune USB si Wi-Fi direct, totul pentru un schimb rapid și eficient de fișiere.
         Precum alte dispozitive Allview, P7 Xtreme beneficiază de funcția Wi-fi display, prin intermediul căreia conținutul video și audio de pe smarthone poate fi vizualizat pe un televizor cu port HDMI, cu ajutorul unui adaptor Smart2View.
         Prețul de lansare al noului smartphone este de 1299 de lei, un preț destul de mare însă comparativ cu recent lansatul Evolio X6, care oferă caracteristici mai bune la un preț mai mic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu