luni, 6 octombrie 2014

Samsung Galaxy Note 4 in Romania

Noul Samsung Galaxy Note 4 este disponibil acum, pe bază de precomandă, și în România.
Unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale lui 2014 încântă prin afișajul Super AMOLED Quad HD de 5,7 inchi, cu înalta rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, la care se adaugă caracteristici hardware de excepție: procesor quad-core cu o frecvență de 2700 MHz, 3 GB de RAM și o memorie internă de 32 GB, care poate fi suplimentată grație slotului SD cu până la 64 de GB cu ajutorul unui card de memorie.
Utilizatorii se pot bucura astfel de un multitasking eficient, fără blocaje, în aplicațiile preferate.
Samsung Galaxy Note 4 rulează Android 4.4 KitKat, care îmbunătățește experiența de utilizare și asigură o autonomie sporită.
Este vorba de un smartphone 4G, cu conectivitate completă, pe lângă deja clasicele USB, wireless sau bluetooth, beneficiind și de aportul tehnologiei NFC.
Datorită dispozitivului S Pen cu sensibilitate sporită, utilizarea este extrem de facilă, fie că e vorba de scrierea de mână sau editarea unor note luate cu aceeași ușurință cu care am scrie pe o foaie de hârtie.
Amatorii de fotografie vor fi încântați de camera foto principala de 16 MP cu Smart OIS, dar și de cea secundara de 3,7 MP cu obiectiv F1.9, capabile să surprindă imagini clare chiar ți în condiții de luminozitate scăzută.
Acumulatorul de 3220 mAh beneficiază de o viteză superioară de încărcare, în 30 de minute fiind încărcat 50%, precum și de o opțiune care asigură economia de energie în situațiile când este nevoie de acest lucru.
Prețul de lansare al Samsung Galaxy Note 4, disponibil în variantele de culoare alb sau negru, este de 3299 de lei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu