luni, 6 octombrie 2014

Allview V1 Viper S 4G - primul smartphone romanesc LTE

V1 Viper S 4G este primul smartphone comercializat sub brand românesc ce include un modul LTE, ce oferă conexiuni la internet cu viteze de download de până la 150 Mbps și upload de până la 50 Mbps.
Alături de această caracteristică, noul gadget Allview impresionează prin aspectul elegant, design-ul slim de doar 6,9 mm, dar și a faptului că este un smartphone dual-sim.
Dotările hardware sunt completate de procesorul Qualcomm Snapdragon 400 Quad Core la 1,2 GHz, chipsetul grafic Adreno 305, 2 GB memorie RAM și 16 GB memorie flash, extensibilă cu ajutorul unui card microSD.
Revenind la aspectul smartphone-ului, trebuie precizat că Allview V1 Viper S 4G are un display IPS OGS de 5”, cu rezoluție HD (1280 x 720 pixeli, prevăzut cu sistemul CABC (Content Adaptive Brightness / Backlight Control), care permite o reducere a consumului de energie cu până la 30%.
Camera foto  principală de 8 MP pune la dispoziția utilizatorilor o serie de funcții interesante, precum realizarea fotografiilor HDR, eliminarea elementelor în mișcare din fotografii, posibilitatea surprinderii imaginilor panoramice și înregistrarea video în format Full HD. Camera secundară de 5 MP beneficiază de LED Flash, pentru realizarea unor autoportrete reușite chiar și în condiții de luminozitate redusă.
Acumulatorul Li-polymer de 2000 mAh oferă o autonomie decentă în condiții normale de utilizare, mai ales că smartphone-ul rulează Android 4.4 KitKat, care asigură un consum de resurse optimizat.
Prețul de lansare pentru Allview V1 Viper S 4G este de 1199 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu