vineri, 29 august 2014

Noul smartphone Lenovo S860 în România

            Deși pe piața asiatică a înregistrat un real succes în ultimii ani, divizia de smartphone a producătorului Lenovo a întârziat promovarea modelelor sale în țara noastră, singura posibilitate de achiziție a acestora fiind fie direct de pe site-urile internaționale, fie de pe piața gri din România, cu un risc crescut în ceea ce privește originea produsului sau condițiile de garanție.
            Iată însă că începând de acum au fost lansate, pe bază de precomandă deocamdată, câteva modele interesante din seriile A și S.
             Vârful de gamă disponibil momentan este Lenovo S860, un smartphone cu design elegant și atractiv, dar și cu dotări de top.
Ecranul IPS HD de 5,3” (rezoluție 1290 x 720) oferă o experiență de vizualizare excepțională, iar carcasa de aluminiu îi conferă o alură de rezistență și rafinament.
Performanțele smartphone-ului sunt susținute de un procesor quad-core MTK 6582 la 1,3 GHz, alături de 2 GB de RAM, suficient pentru multitasking și o rulare fără lag a aplicațiilor.
Camera foto principală, deși are doar 8 MP, surprinde imagini de calitate chiar și în condiții de iluminare scăzută, grație blitz-ului LED.
Trebuie amintit și faptul că Lenovo S860 este un model dual-sim ce rulează Android 4.2 JellyBean, este disponibil în culorile alb sau titan, iar bateria de 4000 mAh este un atu important pentru cei care și-l doresc.
În oferta curentă a magazinelor de profil au intrat şi alte modele deosebit de interesante, precum Lenovo A536, Lenovo A859, sau Lenovo S850.
Livrarea acestui smartphone, ca și a celorlalte modele Lenovo, va începe pe 2 septembrie 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu