miercuri, 8 octombrie 2014

Samsung Galaxy Alpha - inovație, rafinament și performanță

Noul smartphone Samsung Galaxy Alpha este un produs premium al producătorului sud-coreean.
Calitatea superioară iese în evidență de la primul contact cu acesta, rama metalică veritabilă, detaliile ce accentuează ideea de eleganță și rafinament fiind puse în prim plan.
Cu o grosime de doar 6,7 mm, Samsung Galaxy Alpha impresionează și prin caracteristicile tehnice ale unui smartphone de top: procesor octa-core (Quad-core Cortex-A15 la 1.8 GHz și quad-core Cortex-A7 la 1.3 GHz), 2 GB RAM, procesor grafic Mali-T628 MP6 și 32 GB memorie internă, care să suplinească lipsa unui slot de card.
Ecranul de 4.7 inch este de tip HD sAMOLED, cu o rezoluție de 1280 x 720 pixeli, în timp ce densitatea acestora este de 312 ppi, asigurând culori vii, naturale, pentru o experiență de vizualizare extrem de plăcută.
Caracteristicile esențiale ale lui Galaxy S5 – camera foto HDR echipată, focalizarea automată rapidă, scannerul de amprente și senzorul de puls - le întâlnim și în dotările noului Samsung Galaxy Alpha.
Printre funcțiile care mi-au atras atenția se regăsește posibilitatea de conectare la site-urile web protejate printr-o parolă  cu o simplă glisare a degetului, pe baza amprentei digitale.
De asemenea,  tot pe baza amprentei personale se poate face accesul la o partiție privată, unde pot fi ascunse date confidențiale.
Sistemul de operare este Android KitKat 4.4.4. și fără îndoială vor exista update-uri constante, așa cum ne-a obișnuit producătorul.
Acumulatorul pare destul de mic, la cei 1860 mAh, însă la fel ca în cazul lui Galaxy Note 4Samsung Galaxy Alpha beneficiază de funcția de "Ultra economie de energie", care reduce considerabil consumul de energie al bateriei, prin stoparea aplicațiilor inutile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu