joi, 13 noiembrie 2014

Evolio Neos - un smartphone dual-sim super slim

Cel mai nou produs din oferta Evolio este Evolio Neos - un smartphone dual-sim cu aspect elegant și caracteristici atractive la un preț accesibil.
Design-ul modern, conferit de lateralele înguste cu margini rotunjite, cu o carcasă mată, antireflex, este completat de un ecran IPS de 4.5", cu rezoluția 540 x 960, apt să ofere culori vii pentru o experiență multimedia cît mai apropiată de realitate.
Dotările hardware adaugă un plus de atractivitate, vorbind aici de un procesor quad-core Cortex A7, 1 GB memorie RAM și 8 GB memorie internă, care poate fi suplimentată cu ajutorul unui card microSD de până la 64 GB.
Evolio Neos beneficiază de o cameră foto principală de 8 MP, dar și de o cameră secundară necesară efectării apelurilor video. În plus, sunt prezente numeroase funcții de editare a fotografiilor realizate, cu ajutorul aplicării unor filtre diverse sau a modificării expunerii, saturației, tonalității culorilor sau contrastului.
Unui smartphone produs de Evolio nu îi putea lipsi receptorul GPS, fiind cunoscute realizările producătorului în acest domeniu, cel prezent pe Evolio Neos având suport GPS și GLONASS.
Sistemul de operare preinstalat este Android 4.4 KitKat, iar pentru susținerea convorbirilor și aplicațiilor pentru o perioadă cât mai mare producătorul a optat pentru un acumulator de 2000 mAh.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu