miercuri, 19 noiembrie 2014

Allview Viva H7 Xtreme - tableta compactă cu dotări de invidiat

Allview Viva H7 Xtreme reprezintă o îmbinare plăcută între un design elegant și caracteristici tehnice de top, raportate la un preț accesibil.
Rafinamentul corpului de aluminiu, alături de grosimea de doar 7.5 mm, se aliază cu ecranul IPS de 7 ", cu o rezoluție full HD de 1920x1200 pixeli, pentru un efect vizual plăcut.
Pentru a susține performanțe extreme, Viva H7 Xtreme beneficiază de dotări tehnice de excepție: procesor octa-core cu frecvența de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM și procesor grafic Mali 450.
Memoria internă de 16 GB poate fi suplimentată cu un card micro SD de până la 32 GB.
Sistemul de operare Android KitKat 4.4.2 oferă fluiditate rulării aplicațiilor și un consum de resurse optimizat.
Cele 2 camere foto, de 8 MP respectiv 5 MP, cu numeroase funcții atractive (time lapse, comandă vocală sau fotografii live), vor fi apreciate de amatorii de instantanee reușite. Camera principală oferă și posibilitatea de înregistrare video fullHD la 30 fps.
Allview Viva H7 Xtreme posedă atuurile unei conectivități complexe, vorbind aici de prezența unui modul 3G (cu posibilitatea de realizare a apelurilor telefonice, atât audi cât și video), Bluetooth 4.0, port microUSB și WiFi.
Unui gadget atât de complex nu-i putea lipsi nici receptorul GPS, care poate fi folosit fără prezența unei conexiuni internet.
Trebuie menționată și prezența aplicației HotKnot, care face posibil transferul de fișiere prin simpla alăturare a ecranului tabletei de cel al unui dispozitiv compatibil.
Cu tot cu acumulatorul de 3500 mAh, Allview Viva H7 Xtreme cântărește doar 271 de grame, ceea ce înseamnă că poate fi extrem de comod de utilizat în orice împrejurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu