luni, 21 martie 2011

Samsung I8700 Omnia 7

Samsung I8700 Omnia 7 Black reprezinta reprezinta primul smartphone dotat cu Windows Phone 7 din portofoliul producatorului coreean. Insa nu doar prezenta noului sistem de operare mobil creat de Microsoft il face un gadget apreciat si dorit de o categorie larga de consumatori, ci o suma de calitati ce caracterizeaza produsul.
Printre acestea, design-ul elegant, din materiale de buna calitate, si care impresioneaza de la prima vedere prin ecranul capacitiv de 4" Super AMOLED, capabil sa ofere imagini clare, in care culorile sunt redate cu fidelitate.
Un punct forte este determinat si de prezenta procesorului Snapdragon de 1 GHz, apt sa ruleze fluid in conditii execelente atat sistemul de operare, cat si o serie intreaga de aplicatii.
Camera foto de 5 MP, cu autofocus, LED flash,  functie geotagging si care poate inregistra video HD 720p este un atu hotarator pentru cei care vor sa aiba mereu posibilitatea de a surprinde instantanee din mediul ambiant.
Si in ceea ce priveste conectivitatea,  Samsung I8700 Omnia 7 ofera posibilitati multiple, satisfacand si cele mai pretentioase exigente: port microUSB, port audio de 3.5 mm, bluetooth, 7.2 Mbps HSDPA si 5.76 Mbps HSUPA, Wi-Fi b/g/n si noua tehnologie DLNA.
Memoria interna este de 8 sau 16GB si ea nu poate fi extinsa cu ajutorul unui card, aspect ce caracterizeaza toate telefoanele cu Windows Phone 7, pe care eu nu il vad insa ca pe un inconvenient major, memoria interna fiind mai mult decat rezonabila pentru nevoile mele de comunicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu