duminică, 13 februarie 2011

Specificatii pentru tableta LG Optimus Pad si primul telefon 3D

LG a dezvaluit primele specificatii pentru viitoarea tableta, Optimus Pad, menita sa devina un rival demn de luat in seama al iPad, precum si pentru primul telefon cu ecran 3D, LG Optimus 3D.
Optimus Pad va avea un touchscreen de 8,9 inch, cu o rezolutie de 1280x768. Imaginile preluate cu camera 3D incorporata vor putea fi vizionate pe un TV 3D sau postate pe web gratie Youtube 3D.
Tableta va rula ultima versiune de Android, Honeycomb, si va beneficia de puternicul procesor dual-core Nvidia Tegra 2, ce asigura 1GHz pe fiecare core.
LG Optimus 3D este primul smartphone cu ecran 3D, gratie unei tehnologii inovative ce face inutili ochelarii speciali. In fata ecranului LCD sunt asezate cateva diafragme care vor bloca lumina in asa fel incat ochiul stang, respectiv drept, sa perceapa imagini diferite pentru crearea senzatiei de adancime, necesara in vederea crearii iluziei 3D.
LG Optimus 3D se bazeaza pe procesorul dual-core de 1GHz OMAP4, realizat de Texas Instruments, si va beneficia de solutii avansate de conectivitate, precum HDMI si DLNA.
Deocamdata nu s-a specificat ce sistem de operare va rula acest smartphone, insa detaliul respectiv nu va intarzia sa apara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu