miercuri, 9 februarie 2011

Samsung R538I - review


Din recenta gamă de laptop-uri lansate în România de Samsung, Samsung R538I atrage atenţia prin combinaţia ideală de fiabilitate, aspect atractiv şi performanţă, totul raportat la un preţ accesibil.

Carcasa robustă, rezistentă la şocuri graţie tehnologiei Duracase este în acelaşi timp atrăgătoare prin eleganţă şi design ergonomic.

Iar dacă exteriorul ne atrage la o primă vedere, senzaţia este amplificată de ecranul LCD LED de 15,6", cu aspect ratio 16:9, apt să ofer imagini HD de o calitate superioară.

Performanţa este asigurată de procesorul Intel® Pentium® Dual Core P 6200, fabricat cu ajutorul celei mai noi tehnologii pe 32 nm, processor ce rulează la o frecvenţă de 2130 MHz, cu cache de 3072 Kb.
Placa video Intel GMA HD susţine rularea filmelor şi jocurilor preferate, în vreme ce memoria de 3GB DDR3 contribuie şi ea la folosirea cu succes a unei varietăţi de aplicaţii, susţinând în mod fluent sistemul de operare Windows 7.
Hard-disk-ul SATA de 320 de GB oferă o memorie mai mult decât suficientă pentru un dispozitiv mobil.
Conectivitatea este asigurată de prezenţa a 3 porturi USB, 1 port VGA, 1 port HDMI, 1 port RJ-45, 1 port audio şi unul separate pentru microfon. De asemenea, este nelipsit şi receptorul Wi-Fi 802.11 b/g/n. Un element inovativ şi reprezentativ pentru gadget-urile viitorului este tehnologia AllShare, care permite interconectarea cu alte dispozitive prin DLNA.
Samsung R538I include şi o unitate optică DVD-RW, un cititor de carduri şi o cameră web încorporată, totul pentru o experienţă de utilizare cât mai complexă şi mai plăcută.
Element deficitar în cazul majorităţii laptop-urilor, sunetul oferit de către notebook-ul Samsung este demn de apreciat, graţie celor 4 difuzoare stereo, şi posibilităţii de a aplica efecte 3D SRS.
Un element cheie pentru oricare laptop este reprezentat de autonomia oferită, iar notebook-ul Samsung R538I se laudă la acest capitol nu doar cu acumulatorul cu 6 celule, dar şi cu procesorul şi ecranul cu consum redus de energie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu