vineri, 6 noiembrie 2015

Huawei Honor 7 - smartphone performant dual-sim

Huawei Honor 7 reprezintă unul dintre cele mai performante smartphone-uri dual-sim 4G, înglobând într-un design elegant caracteristici de top.
Carcasa metalică protejează un display de 5.2 inch cu rezoluția de 1080 x 1920 pixeli și o densitate a acestora de ~424 ppi.
Procesorul propriu Huawei  Hisilicon Kirin 935 Octa-Core, 3GB memorie RAM și procesorul grafic Mali-T628 sunt atuurile care garantează rularea fără probleme a oricărei aplicații sub sistemul de operare Android Lollipop.
Pasionații de fotografie vor fi pe deplin mulțumiți de camera principală de 20 MP cu blitz dual-LED, dar și de cea secundară de 8 MP, garanția unor selfie-uri desăvârșite.
Un element indispensabil oricărui smartphone de top din ziua de azi este acumulatorul puternic, iar în cazul de față vorbim de o baterie de 3100 mAh, care se încarcă rapid și oferă o autonomie sporită.
Huawei Honor 7 este comercializat în România la prețul de 2049 lei, cu variantele de culoare Mistery Grey și Fantasy Silver.

2 comentarii:

  1. Asta-i pret...oricand imi pot achizitiona din gama SAMSUNG SAU sa nu mai spun IPHONE...adevarate ''opere'' de arta ...ce-i asta frate,ce poate nou,cu ce poate sa ma incante,cu PRETUL doar...si din HUAWEI,hai sa fim seriosi si sa ne cautam de treaba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o piață liberă, fiecare cumpără ce își dorește, în funcție de specificațiile dorite și în funcție de bugetul propriu.
    Eu de exemplu folosesc un dual-sim full active, pentru că de asta am nevoie, și nu mă regăsesc printre fanii Apple (care nu are în portofoliu așa ceva) din acest motiv și multe altele. Eventualele comparații se pot face cu produse care oferă specificații tehnice măcar apropiate de acest model.

    RăspundețiȘtergere