joi, 5 noiembrie 2015

Allview P6 PRO - smartphone performant la un preț atractiv

Astăzi a fost lansat noul smartphone Allview P6 PRO, un model care atrage la prima vedere printr-un raport foarte bun între preț și caracteristicile tehnice.
Este vorba de un dispozitiv dual-sim cu conectivitate 4G pe ambele SIM-uri, în ambele standarde 4G (TDD si FDD).
Display-ul de 5 inch HD IPS are o rezoluție de 1280x720 pixeli și promite redarea naturală a culorilor.
Allview P6 PRO are ca principale dotări hardware un procesor Quad Core pe 64-bit, memorie RAM de 1GB și un chipset grafic Mali T720. Memoria internă de 8GB pare destul de redusă pentru un utilizator din ziua de azi, însă ea poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 128GB. Sistemul de operare prezent este Android 5.1. Lollipop.
Camera foto principală poate părea slăbuță dată fiind  rezoluția de 8MP, însă amatorii de fotografie știu deja că nu numărul megapixelilor definește o fotografie reușită. Pentru imagini surprinse la o calitate cât mai mare trebuie amintită prezența unui sistem optic cu 4 lentile și filtru UV, a autofocusului BSI, a blitz-ului cu LED, și mai ales apertura diafragmei f/2.0, care permite trecerea și captarea unei cantități mai mari de lumină către senzor.
Printre dotările inovatoare se mai numără și un amplificator digital de tip NXP, o incintă acustică cu radiator pasiv și un difuzor de tip dual voice coil.
Deși grosimea smartphone-ului este de doar 8.1 mm, acesta include o baterie Sony de 3140 mAh, suficient de puternică pentru o utilizare peste medie. În plus, grație tehnologiei Fast charging, acest acumulator poate fi încărcat în mai puțin de două ore.
Prețul de lansare al lui  Allview P6 PRO este de 749 de lei, însă oferta din această perioadă permite obținerea unui voucher de 250 lei la adresa de  aici, ceea ce este mai mult decât o afacere rezonabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu