sâmbătă, 30 martie 2013

Allview AX2 Frenzy - tableta ieftina cu 3G, GPS si Bluetooth

Dupa ce am prezentat Allview AX1 Shine, o tableta cu o conectivitate complexa si dotari destul de atractive, a venit vremea sa vorbesc si despre AX2 Frenzy, tableta asemanatoare prin caracteristici, insa si cu cateva diferente de constructie materializate printr-un pret cu aproximativ 300 de lei mai scazut.
AX2 Frenzy beneficiaza de acelasi procesor dual-core Cortex-A9 la 1GHz, acelasi procesor grafic PowerVR SGX 531 si de aceeasi capacitate a memoriei interne - 4GB.
Memoria RAM este insa de doar 512 MB, fata de 1GB la AX1 Shine.
Sistemul de operare este identic, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.
De asemenea, pe ambele tablete sunt prezente toate caracteristicile de conectivitate, incluzand aici functia de telefon, apelare video prin 3G, bluetooth, wireless (exista inclusiv posibilitatea de a crea un hotspot Wi-Fi) si USB. Lipseste insa portul HDMI, prezent in cazul tabletei AX1 Shine.
O dotare importanta, solicitata de catre un numar din ce in ce mai mare de consumatori, este receptorul GPS inclus.
Principala diferenta, comparativ cu Allview AX1 Shine, consta in ecranul TFT LCD, cu o rezolutie de 800 x 480 (AX1 Shine avand un ecran IPS, cu rezolutia 1024 x 600), precum si acumulatorul Li-Polymer de 3000 mA, fata de 4500 mA.
Trecand insa in revista toate dotarile AX2 Frenzy, raportate la pretul de doar 579 de lei, cred ca reprezinta o alegere excelenta pentru oricine isi doreste o tableta complexa, la un cost mai mult decat rezonabil.

3 comentarii:

  1. De doua saptamani am primit aceasta tableta. Sunt foarte multumita de achizitia facuta, tableta se misca excelent si consider ca are un raport pret/ calitate excelent, ceea ce este cel mai important pentru mine.nu cred ca poti gasi o alta tableta cu aceleasi specificatii la pretul asta modic;Bateria ma tine cam 3-5 ore intr-un mod de utilizare normal; la capitolul sunet sta foarte bine!de asemenea are 3G, functioneaza si cu SIM-ul de date de la DiGi;Eu una chiar va recomand aceasta tableta.

    RăspundețiȘtergere