luni, 31 martie 2014

Allview X1 Soul Xtreme - performanță și design la superlativ

         Vârful de gamă al celor de la Allview, X1 Xtreme, cuprinde nu doar o serie de specificații de top pentru începutul anului 2014, ci dotări care vor fi greu de egalat pe pe întreg parcursul anului în curs, chiar de la firme cu un impact mult mai mare pe piața mondială. Noul model vine în continuarea modelului de top X1 Soul, care s-a bucurat de un succes destul de apreciabil.
         Designul atrăgător, unibody, este scos în evidență de ecranul IPS de 5,5 ", cu o rezoluție de 1920x1080 pixeli, prevăzut cu Gorilla Glass 3.
         Adevărata performanță însă este ascunsă în interiorul smartphone-ului Allview, unde procesorul quad-core Snapdragon de 2,15 GHz și memoria RAM de 3 GB sunt punctele de rezistență ale unui device capabil să ofere performanță la un nivel greu de atins, lucru la care contribuie și chipset-ul grafic Adreno 330.
Alte caracteristici demne de invidiat sunt camerele foto (16 MP cea principală și 8 MP cea secundară), prevăzute cu o serie de funcții interesante precum HDR, autofocus, geotagging, smile detection și V Gesture.
Totodată, prezența tehnologiei NFC reprezintă un atu pentru cei interesați de un schimb rapid și comod de fișiere.
          Sunetul este de asemenea la cote înalte ale calității, fie că este vorba despre ascultarea playlist-ului preferat, fie despre convorbirile telefonice mult mai clare datorită tehnologiei HD Voice, susținută de trei microfoane digitale cu functie de atenuare zgomot.
Prețul de 1999 de lei este unul destul de ridicat, însă oricine își dorește  performanță și fiabilitate va fi încântat de noul smartphone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu