joi, 31 octombrie 2013

Allview X1 Soul - cel mai performant smartphone românesc

Astăzi a fost anunțat cel mai nou smartphone Allview, care surprinde prin dotările de top completate de un design elegant.
Printre caracteristicile ce îi conferă postura de lider detașat față de ceilalți competitori interni se pot menționa  procesorul Quad Core la 1,5GHz, 2GB de memorie RAM, memoria internă de 32 de GB, dar și ecranul FullHD IPS de 5 " cu o rezoluție de 1920X1080 pixeli, dotat cu Gorilla Glass.
Specificațiile multimedia vin să completeze dotările hardware cu 2 camere foto, cea principală de 13 MP, iar cea secundară de 5 MP, precum și cu un amplificator Yamaha inclus ce asigură utilizatorilor o experiență audio remarcabilă.
Atractivitatea lui X1 Soul sporește prin funcțiile inovative Smart Gesture, posesorul unui asemenea smartphone putând, de exemplu, să accepte sau să respingă un apel prin simpla mișcare a mâinii deasupra ecranului în sus sau în jos, ori să facă să defileze o serie de imagini pe ecran ducându-și mâna spre stânga sau spre dreapta fără a fi nevoie să atingă display-ul.
De asemenea, X1 Soul beneficiază și de funcția Smart2View, grație căreia conținutul video sau audio de pe smartphone poate fi vizualizat pe un televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless.
Din punct de vedere software, smartphone-ul rulează Android 4.2 JellyBean.
Prețul de lansare al noului Allview X1 Soul este de 1599 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu