marți, 13 august 2013

Acer Iconia A1 - mobilitate si performanta la indemana oricui

Pe o piata in care exista deja o abundenta de tablete, noul gadget Acer  Iconia A1 se remarca in primul rand printr-un excelent raport pret/dotari.
Designul este elegant si compact, tableta lasand o frumoasa impresie inca de la inceput, prin ecranul IPS de 7,9 inch, cu o rezolutie de 1024 x 768 pixeli, ce ofera o experienta de vizualizare extrem de placuta, capabila sa satisfaca exigentele celor mai pretentiosi utilizatori.
Din punctul de vedere al dotarilor hardware, procesorul Quad Core MTK 8125T la 1.20GHz este suficient de puternic pentru a face fata cu brio tuturor solicitarilor, fie ca e vorba de web-browsing, vizionare de filme sau gaming. Efortul procesorului este sustinut de 1GB RAM DDR3, in vreme ce capacitatea interna de stocare este de 16 GB, memorie extensibila gratie unui slot microSD.
Pe langa conectivitatea standard Wi-Fi, Acer  Iconia A1 este prevazuta si cu un receptor bluetooth, versiunea 4.0., precum si un port micro USB, iesire audio de 3,5 mm, dar si un foarte util port micro HDMI.
Fiind un gadget multifunctional, terminalul beneficiaza si de un receptor GPS inclus, accesoriu apreciat de majoritatea utilizatorilor.
Un aspect notabil este si prezenta camerei foto principale de 5 MP.
Acer  Iconia A1 beneficiaza de cel mai nou Android, Jellybean 4.2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu