duminică, 12 mai 2013

Allview Alldro 3 Speed Quad - o noua tableta quad-core

Dupa ce am prezentat prima tabletă quad-core sub brand românesc, E-Boda Supreme XL400 QC, iată că și concurența firmei Allview își face simțită prezența cu un produs similar, ba chiar cu dotări superioare la unele capitole.
Este vorba despre Alldro 3 Speed Quad, iar printre caracteristicile care atrag la o primă apreciere se numără procesorul Cortex - A7 Quad Core de 1 GHz,  display-ul Ultra HD de 9,7 inch cu o rezoluție de 2048*1536 pixeli, precum și cei 2 GB de memorie RAM DDR3.
Alte specificații demne de interes sunt procesorul grafic cu 8 nuclee PowerVR SGX544 MP2, capabil să asigure performanțe excelente în jocuri, și memoria internă cu o capacitate de 16 GB, suficientă pentru stocarea unui volum de date apreciabil.
La capitolul multimedia, Alldro 3 Speed Quad are un player integrat ușor de utilizat, iar cele două camere foto, principală și secundară, dispun de  opțiuni de editare avansate.
Partea de conectivitate este exploatată la maxim de către producător, tableta prezentând o ieșire audio de 3,5 mm, un port microUSB și unul miniHDMI, precum și posibilitatea de conectare la internet prin Wi-Fi sau printr-un modem 3G. De asemenea, Alldro 3 Speed Quad include și bluetooth, pentru o partajare a datelor rapidă și eficientă.
Sistemul de operare prezent este Android 4.1 Jelly Bean.

3 comentarii:

  1. Ciudat ca autonomia tabletei este de numai 4 ore cu toate ca are 8000 mAh!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa. Produsele celor de la Allview sunt si foarte accesibile ca pret.

    RăspundețiȘtergere
  3. are specificatii bune la un pret accesibil; display-ul este mare, clar si cu un contrast bun; procesorul face fata solicitarile grafice si ale sistemului de operare; produsul suporta videocall prin Skype, Yahoo;pachetul contine o cheie pentru a utiliza aplicatia bitdefender, cablu usb si incarcator; reda formate video multiple; iar sunetul este multumitor; mi-as dori sa para si un upgrade la 4.2

    RăspundețiȘtergere