luni, 28 ianuarie 2013

Tableta Evolio Tabby - pentru copii isteti si fericiti

Tableta este deja un gadget din ce in ce mai dorit si folosit de catre copiii nostri, care se pot bucura de un accesoriu util si placut in acelasi timp, facilitandu-le atat accesul la informatie, cat si nenumaratele posibilitati de divertisment.
In acest sens, noua tableta Evolio Tabby vine in intampinarea dorintelor copiilor, fiind special creata pentru acestia si dedicata nevoilor lor.
Evolio Tabby imbina armonios aplicatiile educative cu cele distractive, oferind in acelasi timp posibilitatea unei utilizari personalizate si sigure, cu ajutorul aplicatiei Control Parental.
Tableta este echipata cu sistemul de operare Android 4.0, care deschide  un acces complet la  tehnologia si aplicatiile ce contribuie la dezvoltarea creativitatii si imaginatiei copiilor.
De asemenea, tableta beneficiaza de 12 aplicatii educative preinstalate, special customizate pentru copiii cu varste intre 3 si 12 ani.
Referitor la caracteristicile tehnice, de care parintii s-ar putea arata interesati, trebuie spus ca tableta are un ecran de tip touchscreen capacitiv multi-touch, este dotata cu un procesor Cortex A13 ce ruleaza la 1GHz si un procesor grafic Mali 400MP (quad core).
Memoria RAM este de 512 MB, in timp ce memoria interna, folosita pentru stocarea diverselor tipuri de fisiere este de 4GB, cu posibilitatea de a adauga memorie suplimentara prin folosirea unui card MicroSD de pana la 32 GB.
Evident, tabletei nu ii lipseste modulul wireless incorporat, prin intermediul caruia se realizeaza conexiunea la internet.
Tableta poate fi folosita si pentru vizionarea filmelor preferate, ascultarea melodiilor indragite, dar si ca e-book reader.
Un atu important este si pretul acestui gadget, care poate fi achizitionat pentru doar 449 de lei, la eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

4 comentarii: