joi, 15 noiembrie 2012

Black Friday 2012 la eMAG

Black Friday - Vinerea Neagră - se anunţă, pentru al doilea an consecutiv în România, o campanie de reduceri destul de atractive oferite de principalele magazine online.
Sărbătoare preluată din Statele Unite ale Americii, Black Friday este prima vineri după Ziua Recunoştinţei, iar denumirea provine de la traficul auto extrem de congestionat care marchează această zi. Totodată, cu acest prilej debutează şi sezonul reducerilor în ceea ce priveşte cumpărăturile de Crăciun.
Deşi anul acesta Black Friday va avea loc pe 23 noiembrie, zi în care ne aşteptăm la reduceri spectaculoase la diverse categorii de electronice şi electrocasnice, iată că eMAG - Furnizorul solutiilor complete! vine deja, cu o săptămână înainte, cu unele oferte extrem de atractive.
Astfel, am observat reduceri de până la 50 % la jucarii, discount de până la 90 % la muzica şi de până la 40 % la carti.
Mai mult,  începând de astăzi există unele oferte foarte atrăgătoare la tablete, gadget-urile cele mai dorite ale momentului.
De exemplu, Google Nexus 7 - 999 de lei, Allview Alldro Speed Duo - 599 de lei, Huawei Media Pad 7 Lite - 1061 lei, Evolio EvoTab Fun - 499 de lei.

Un comentariu:

  1. Cam dezamagitor anul acesta, au fost reduceri foarte mici sau la produsele foarte scumpe. Vroiam sa-mi cumpar un Hdd si nu am gasit nici o oferta buna

    RăspundețiȘtergere