duminică, 19 august 2012

Evolio EvoTab Fun


O nouă tableta românească se bucură deja de un foarte mare interes din partea celor care îşi doresc o tabletă cu dotări multiple la un preţ rezonabil.
Este vorba de Evolio EvoTab Fun, cea mai uşoară şi cea mai subţire tabletă românească, cu o grosime de doar 9,5 mm şi o greutate de 330 de grame.
            Beneficiind de cel mai popular sistem de operare folosit pe tablete PC, Android 4.0, cunoscut şi sub denumirea de Android Ice Cream Sandwich, Evolio Evotab Fun este echipată cu un procesor Boxchip A10 la 1GHz şi cu cel mai rapid procesor grafic Quad Core existent în acest moment pe un dispozitiv multimedia, Mali GPU la 400 MHz.
            De asemenea, spre deosebire de majoritatea tabletelor cu care rivalizează în segmentul de piaţă low-cost şi care sunt dotate cu 512 MB RAM, Evotab Fun posedă 1 GB RAM DDR3, suficient pentru rularea în bune condiţii a unei multitudini de aplicaţii.
            Memoria internă este de 8GB, căreia i se poate adăuga o memorie adiţională, printr-un card Micro SD, de până la 32 GB.
            Ecranul de 7”, cu o rezoluţie de 800 x 480, este unul de tip multitouch capacitiv, conferind o experienţă plăcută de utilizare atât în jocuri, cât şi în navigarea pe Internet.
             Una dintre cele mai atractive dotări este receptorul GPS încorporat, care transformă tableta într-un sistem de navigaţie excelent atunci când ai nevoie de aşa ceva.
            În plus, tableta vine echipată cu toate accesoriile necesare utilizării în maşină, nefiind nevoie de cumpărarea ulterioară a acestora.

           O altă dotare remarcabilă este transmiţătorul FM încorporat, care permite ascultarea fişierelor audio direct de pe tabletă prin intermediul staţiei audio din maşină sau de acasă, creând astfel condiţiile unui sistem Home Cinema la îndemâna ta.
            Accesul la Internet se face atât prin conexiune Wi-Fi, cât şi prin intermediul unui modem de internet conectat direct la tabletă. Modemurile 3G externe compatibile sunt Huawei E1750, ZTE MF 190.
           Tot la partea de conectivitate trebuie remarcată prezenţa unui port HDMI, a unui port miniUSB 2.0 şi a unei ieşiri audio de 3,5 mm.
           Toate aceste dotări fac din tableta Evolio EvoTab Fun un gadget atractiv, la un preţ de doar 629 de lei.

2 comentarii:

  1. Buna seara. O mare rugaminte: un coleg (probabil) mi-a blocat tableta, gresind codul de acces. Nu mai reusesc sa intru in meniu, cerand conectarea la contul de google (la care nu se conecteaza pt ca nu are wi-fi pornit). Am incercat soft reset din taste, dar degeaba. Vre-o solutie? (in afara de resoftarea de catre cei de la EVOLIO, care cer bani pt asta)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu o tableta Evotab Fun si mi-a blocat-o sora mea incercand modelul de desenarea modelului de prea multe ori si mi sa blocat.Cum pot sa-i dau un Hard reset?

    RăspundețiȘtergere