joi, 6 ianuarie 2011

Motorola Xoom - un boom pe piaţa tabletelor

     Iată că mult aşteptatul CES 2011 aduce şi o ştire extrem de interesantă pe piaţa tabletelor, dominată clar de iPad anul trecut, dar cu un puternic asalt în ultima perioadă a anului de apariţia Samsung Galaxy Tab.
     Începând cu luna februarie, pe piaţă va fi lansată Motorola XOOM, o tableta care promite experienţe inovatoare şi dotări care să detroneze concurenţa.
     Xoom se laudă cu un display HD de 10.1” widescreen şi un procesor NVIDIA® Tegra™ 2 dual-core, fiecare core rulând la 1GHz.
     Motorola Xoom va fi prima tabletă ce va rula noul sistem de operare Android 3.0 Honeycomb şi va beneficia de ultimele inovaţii Google pentru platformele mobile, inclusiv Google Maps 5.0 cu interacţiune 3D şi serviciul Google Talk cu servicii de voce şi apel video.
     Navigarea pe internet se va face în condiţii excelente, atât prin intermediul reţelelor 3G, cât şi prin folosirea wireless-ului din dotare. Mai mult, tableta poate funcţiona şi ca un HotSpot personal.
     Tableta va beneficia şi de o cameră foto de 5 MP în partea din spate, dotată cu flash dual-LED, precum şi de o cameră frontală de 2MP, pentru efectuarea apelurilor video.
     La capitolul conectivitate regăsim o mufă de 3.5mm, un port micro USB 2.0 HS, Corporate Sync, Wi-Fi 2.4GHz & 5GHz 802.11b/g/n şi Bluetooth 2.1 + EDR + HID.
     În aşteptarea acestei tablete pe piaţă, puteţi urmări o prezentare a Motorola Xoom aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu