marți, 26 octombrie 2010

HTC 7 Mozart

Nou! Telefonul a intrat si in oferta  eMAG! Puteti gasi detalii aici: Telefon mobil HTC 7 Mozart HTC00157
HTC 7 Mozart este unul dintre cele mai asteptate terminale ale momentului si beneficiaza de noul sistem de operare Windows Phone 7, aflat la inceput de drum in incercarea de a recupera teren intr-o piata dominata de Symbian si Android.

Vestea ca noul gadget al producatorului taiwanez a fost lansat in Marea Britanie sub tutela Orange, companie care il va comercializa pentru inceput si in Romania, m-a facut sa arunc o privire asupra specificatiilor de ansamblu.
Smartphone-ul impresioneaza inca de la prima vedere prin design-ul fin si elegant, cu dimensiuni in randul carora impresioneaza grosimea (doar 11,9 mm), dar si ecranul de 3,7” cu o rezolutie de 480x800.
Asa cum sugereaza si numele, care trimite la ilustrul compozitor austriac, HTC 7 Mozart pare dedicat iubitorilor de muzica si impresioneaza la acest capitol. Pentru realizarea acestui deziderat, cei de la HTC au implementat terminalului atat tehnologia Dolby Mobile, cat si tehnologia SRS WOW HD, care asigura un sunet de calitate prin efectul de virtualizare. De asemenea, aplicatia  Sound Enhancer permite setarea corespunzatoare a egalizatorului in functie de efectele dorite. Audio-player-ul inclus permite rularea in conditii excelente a formatelor m4a, .m4b, .mp3 si .wma
Sunetul nu este insa singurul aspect la care exceleaza HTC 7 Mozart. Trebuie evidentiata si camera foto de 8 megapixeli, prevazuta cu LED flash, precum si posibilitatea de inregistare video HD 720p.
Noului smartphone HTC nu putea sa-i lipseasca o componenta de conectivitate complexa, caracterizata prin suportul GPRS, EDGE, 3G, HSDPA si Wi-Fi (802.11 b/g/n)pe de o parte, jack audio de 3.5 mm, micro USB si Bluetooth 2.1 cu A2DP pe de alta.
Procesorul Qualcomm Snapdragon QSD8250 de 1 GHz face fata cu brio tuturor aplicatiilor, acest lucru remarcandu-se in special atunci cand mai multe programe ruleaza simultan.
Conectarea la internet se face rapid, un lucru demn de apreciat fiind si faptul ca putem deschide sase tab-uri simultan in Internet Explorer , browser-ul implicit instalat.
Ca oricaruia din smartphone-urile din ultima vreme, lui HTC 7 Mozart nu putea sa-i lipseasca GPS-ul incorporat, ce permite orientarea facila datorita serviciului Bing Maps.
Hard-disk-ul intern are o capacitate de doar 8 Gb, care multora li se va parea insuficienta pentru stocarea muzicii, filmelor, etc. Un punct negativ este ca aceasta memorie nu poate fi extinsa printr-un card de memorie.
Referitor la autonomie, producatorul a precizat ca acumulatorul Li-ion de 1300 mAh asigura pana la 360 de ore in stand-by si  405 minute timp de vorbire, insa stim cu totii ca durata autonomiei va depinde efectiv  de modul de utilizare al aplicatiilor existente.
In concluzie, avem de-a face cu un gadget high-end cu dotari complexe, care il fac atractiv in pofida pretului destul de ridicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu