sâmbătă, 10 octombrie 2015

Allview V2 Viper X - performanta si design la un pret atractiv

Alaturi de modelul V2 Viper, cea mai nouă apariție din portofoliul Allview este V2 Viper X, un smartphone deopotrivă elegant, performant și care beneficiază de caracteristici inovatoare, pentru o experiență de utilizare plăcută și eficientă.
Vorbim aici de un Dual SIM cu conectivitate Dual Mode 4G (atât in standardul FDD, cat si TDD), ceea ce înseamnă posibilitatea de a beneficia de viteze 4G pe cartelele din ambele sloturi.
Aspectul rafinat al lui Allview V2 Viper X e conferit de grosimea de doar 7,2mm a șasiului realizat dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu, ceea ce oferă nu doar robustețe, ci și un aspect practic prin  reducerea consumului de energie al smartphone-ului, datorită sistemului de răcire prin disiparea termică  direct in aliajul șasiului. Cele 3 nuanțe diferite ale carcasei (cool blue, pure white și golden pearl) sporesc eleganța device-ului.
 Ecranul de 5,5” HD Amoled ocupă 74,5% din suprafața telefonului și este protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi Corning Gorilla Glass 3.
Principalele caracteristici tehnice sunt date de procesorul Octa Core pe 64-bit și chipset-ul grafic Mali T720, completate de de o memorie RAM de 1,5 GB și cei 16 GB de stocare internă.
 Prezența unei camere foto principale de 13 MP (dotată cu funcția Ultra Pixel, care permite surprinderea imaginilor la o rezoluție de 64MP) și a celei secundare de 5 MP sunt deja elemente regăsite la majoritatea smartphone-urilor mid-range.
Android Lollipop 5.1 susține cu succes rularea celor mai noi aplicații.
Bateria de 3150 mAh este suficient de puternică pentru a susține până la 239 de ore de utilizare.

Prețul de lansare pentru  Allview V2 Viper X este de 1249 lei, însă în perioada de precomandă se poate beneficia de o reducere de 300 de lei prin accesarea aplicației Facebook dedicate.

2 comentarii: