sâmbătă, 12 octombrie 2013

E-Boda Izzycomm Z70 - o noua tableta cu functie de telefon

După realizările altor producători autohtoni, care s-au alăturat trend-ului ascendent al tabletelor cu funcție de telefon prin gadget-uri precum Serioux S718TAB, Allview TX1 Quasar, Allview AX1 Shine sau Allview AX2 Frenzy, și E-Boda propune un astfel de dispozitiv complet, respectiv Izzycomm Z70.
Tableta, cu un ecran multitouch capacitiv cu 5 puncte de 7" și o rezoluție de 800 x 480 pixeli, are ca principal atu posibilitatea efectuării de apeluri telefonice grație modulului 3G inclus. Trebuie precizat că dispozitivul acceptă SIM de date și voce de la principalii operatori naționali: Orange, Vodafone, Cosmote și Digi.
Caracteristicile hardware sunt asemănătoare cu cele ale rivalelor din aceeași categorie de preț: un procesor dual-core Mediatek MT8377 la 1,2 GHz, chipset grafic PowerVR SGX 531, memorie RAM de 512 MB și memorie internă de 4 GB.
Conectivitatea completă este asigurată și de prezența modulului bluetooth, ceea ce sporește asemănarea cu un telefon.
Camera foto de 2 megapixeli nu este una care să impresioneze împătimiții de fotografie, însă poate surprinde instantanee acceptabile în condiții de luminozitate bună.
E-Boda Izzycomm Z70 este echipată cu Android 4.1 și beneficiază de o autonomie a bateriei de circa 5 ore.
Prețul tabletei variază între 549 și 599 de lei, ceea ce este destul de rezonabil pentru dotările și funcționalitatea tabletei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu