marți, 26 iunie 2012

Până la 2000 lei card cadou la televizoarele Samsung

Cele mai performante televizoare ale momentului, marca Samsung, se găsesc acum în oferta eMAG în cadrul unei promoţii prin care, în urma achiziţiei unui astfel de televizor interactiv, cumpărătorul primeşte un card cadou cu o valoare de până la 2000 de lei.
Puteţi vedea oferta completă accesând link-ul televizoare Samsung interactive

De asemenea, în perioada 19 iunie – 02 iulie 2012, cumpără orice televizor Samsung din promotie şi primeşti un Card Cadou in valoare de 20% din preţul televizorului achizitionat.

marți, 19 iunie 2012

Allview Alldro Speed 2 HD


Noua tabletă Allview Alldro Speed 2 HD, lansată în mai 2012, foloseşte cel mai recent sistem de operare Android, Ice Cream Sandwich 4.0, are un procesor performant many-core la 1,2 GHz şi memorie RAM de 1 GB.
Având doar 498 de grame şi grosimea de 9,9 mm, tableta este ergonomică şi foarte uşor de utilizat. Spatele din aluminiu îi conferă eleganţă şi o face extrem de plăcută la atingere.  Tableta este dotată cu ecran multi-touch din sticlă şi este disponibilă în două variante de culoare pentru carcasa frontală: alb şi negru.
Alldro 2 HD beneficiază de un procesor Cortex A8 la 1,2GHz şi de un procesor grafic Mali 400 MP, 4 CORE.
Memoria internă de 8 GB poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 32 GB.
Ecranul are diagonala de 8" şi o rezoluţie de1024*768 pixeli. Touchscreen-ul din sticlă în format 4:3 al tabletei oferă imagini clare, vii, la o rezoluţie HD, fie că e vorba de filme, jocuri sau navigare pe internet.
Experienţa multimedia este îmbogăţită şi de prezenţa a două difuzoare stereo, situate pe spatele tabletei.
Totodată, tableta poate fi uşor transformată într-un mediaplayer fin şi performant, prin conectarea la TV cu ajutorul unui cablu HDMI, astfel încât să puteţi urmări filmele preferate în format fullHD.
Tableta este dotată cu două camere foto-video (cea frontală de 0,3 Mpx, iar cea secundară 2.0 Mpx). Fotografiile făcute cu una din camerele tabletei vor avea stocat în detalii şi locul unde au fost făcute, dacă tableta este conectată la o reţea Wi-Fi. Mai mult decât atât, aplicaţiile precum Facebook, care folosesc serviciul de localizare, vor afişa automat locaţia atunci când scrii sau postezi ceva nou.
De asemenea, puteţi folosi foarte uşor funcţia de videocall pe  Yahoo sau Skype.
Conectarea la internet se realizează prin Wi-Fi sau printr-un modem 3G. Lista modelelor compatibile cuprinde: Allview (E261), Huawei E180, Huawei E1750, Huawei E169, Huawei EC150, Huawei EC12, Huawei ET127, ZTE AC580, ZTE AC583, ZTE MF637U.
Autonomia oferită de acumulatorul Litiu-polimer de 4400 mA este una acceptabilă, de aproximativ 5 ore ca timp de funcţionare, însă desigur că aceasta depinde şi de modul de utilizare.

vineri, 15 iunie 2012

Cum sa afli cand cineva este invizibil pe Skype

1. Porneste Skype.

2. Deschide o conversatie cu user-ul pe care il banuiesti ca este invizibil.

3. Trimite-i un mesaj respectivului contact.
a) Daca acesta este offline, vei primi un mesaj de la Skype in care se spune ca "The contact is offline, your message will be delivered to them when they sign in."
b) Daca acel contact este online, dar se foloseste de statusul invizibil, acel mesaj nu va aparea.

vineri, 8 iunie 2012

TV interactiv 3D Samsung - cadou TV sau tableta

Noile televizoare interactive 3D Samsung vin acum intr-o oferta interesanta:
pentru fiecare televizor cumparat se primeste cadou un televizor sau o tableta Samsung, la alegere.

Puteti experimenta astfel o modalitate inovativa de a interactiona cu televizorul.
Noua tehnologie sofisticata de interactiune inteligenta va permite sa gestionati Smart TV-ul fara apasarea vreunui buton. Puteti controla cu usurinta functii cum ar fi pornirea / oprirea televizorului, schimbarea canalelor, accesul la aplicatii si navigarea pe web, folosind simple comenzi vocale si miscari.
Camera cu tehnologie de recunoastere a fetei va permite sa va conectati la hub-ul inteligent si conturile personale fara a fi nevoie sa introduceti ID-ul sau parola.